Pitaj tarot

pitaj tarot

Tarot savjetnici su navikli primati svakojaka pitanja. Neka su zdravorazumska poput: “Da li me voli?”, neka su čudnovata poput: “Kada će mi se krava oteliti?”, pojedina su, pak, ultimativno glupa kao npr.: “Da li ću kupiti auto crvene ili plave boje?”. Generalno, pitanja se dijele na četiri skupine.

Pitaj tarot za ljubav

Pitaj tarot da li si mu privlačna. Pitaj tarot da li te voli. Pitaj tarot da li namjerava napustiti svoga muža zbog tebe. Pitaj tarot da li ti je vjerna. Pitaj tarot da li je prijateljica iskrena prema tebi. Pitaj tarot što je smisao vaše veze. Pitaj tarot zbog čega muž uporno šuti. Pitaj tarot kako te tvoj brat doživljava. Pitaj tarot hoće li brak opstati. Pitaj tarot kakav brak ima tvoja simpatija. Pitaj tarot da li će uskoro doći do seksa. Pitaj tarot da li je ljubomoran. Pitaj tarot zašto te prati. Pitaj tarot da li namjerava imati još djece. Pitaj tarot kako se slaže s bivšom ženom. Pitaj tarot kako ljubavnica financijski stoji. Pitaj tarot koga više voli, vas ili bivšu. Pitaj tarot da li se misli udati za vas.

Pitaj tarot za posao

Pitaj tarot da li ćeš dobiti posao. Pitaj tarot da li ćeš izgubiti posao. Pitaj tarot da li ćeš biti promaknut na poslu. Pitaj tarot kako će financijski stajati tvoje poduzeće. Pitaj tarot da li bi bilo pametno uložiti novac u posao. Pitaj tarot da li ćeš uspjeti srediti mirovinu. Pitaj tarot kako ćeš se slagati sa svojim novim šefom. Pitaj tarot da li te kolege ogovaraju. Pitaj tarot da li ćeš pronaći dodatni posao. Pitaj tarot da li će firma otići u stečaj. Pitaj tarot da li ćeš vratiti kredit. Pitaj tarot da li ćeš dobiti kredit. Pitaj tarot da li ćeš dobiti pozajmicu od sestre. Pitaj tarot da li ćeš pronaći kućnu pomoćnicu.

Pita tarot za zdravlje

Pitaj tarot kako će proći operacija. Pitaj tarot kako stojiš sa zdravljem. Pitaj tarot da li je određena terapija dobra za tebe. Pitaj tarot da li ti je potrebno drugo liječničko mišljenje. Pitaj tarot da li ćeš zatrudniti.

Pitaj tarot sve ostalo

Pitaj tarot kako ćeš proći na sudu. Pitaj tarot kako te doživljava kućni ljubimac. Pitaj tarot tko ti je ukrao novac. Pitaj tarot da li će putovanje proći u redu. Pitaj tarot da li da se preseliš ili da ostaneš.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (486 ocjena)